Bollen binnenshuis


Met speciaal geprepareerde bollen die binnenshuis kunnen groeien en bloeien, kunt u het hele jaar door genieten van prachtige bloemen. Deze bollen hebben hun koude periode al achter de rug. Een koudeperiode is nodig om tot bloei te komen. Deze koudeperiode kan nagebootst worden door bollen in potten te planten en ze gedurende 3 maanden op een donkere plek te zetten waar een constante temperatuur heerst van 9 °C.

Voorgeprepareerde bollen
Voorgeprepareerde bollen zijn speciaal voor bloei binnenshuis. Deze bollen hebben hun koude periode al achter de rug. De bollen hebben maar circa 10 weken nodig hebben om tot bloei te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld rond de kerst al genieten van bijvoorbeeld de tulp ‘Brilliant Star' (rood), Crocus purpurea ‘Grandiflora' (paars). Nóg makkelijker zijn bijvoorbeeld zoetgeurende Paperwhite narcissen (wit). Zij kunnen direct na het planten in de huiskamer worden gezet.

Hyacint op glas
Van oudsher wordt de hyacint al binnenshuis in een speciaal glas op water geteeld. U kunt de wortels in het heldere water elke dag iets zien groeien. Het is heel decoratief om bollen in glazen containers (accubakken, vazen, windlichten) te laten groeien. Wat er ook mooi uit ziet is het gebruik van schelpen of kiezel, in plaats van aarde.


Aanbevolen producten

Aanrader!
Prachtlelie

€ 7,99

Aanrader!
Voodoo lelie

vanaf € 5,99

Aanrader!
Amaryllis verrassingsmix

€ 23,95

org:/logos/qualitymark_k.hof.jpgorg:/logos/qualitymark_k.hof.jpg

Veilig betalen met de volgende betaalmethodes … org:/logos/Betaal_footer.jpg